Feestjaar

Onze vereniging bestaat 100 jaar en dat moet gevierd worden. We dopen het werkjaar 2021-2022 om tot een heus feestjaar. Wij lijsten hieronder even onze evenementen op.

Startweekend: 18 & 19 september 2021

Op zaterdagavond ontvangen we enkele lokale bandjes in een grote tent achter ons lokaal. We gaan van start om 16u30, na onze startactiviteit. Kaarten zijn te koop voor 4 euro bij de leiding. Je leest er hier meer over.

Zondag is het ons starteetfestijn in dezelfde tent. Kaarten voor deze barbecue zijn te verkrijgen voor de prijs van 18 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen. Je leest er hier meer over.

Roaring twenties: 12-14 november 2021

We herbeleven de roaring twenties, maar dan 100 jaar later in een authentieke spiegeltent. Op vrijdag 12 gaat hier onze kaas- en wijnavond door. Op zaterdag 13 november ontvangen wij jullie graag voor een lekkere 3-gangenmaaltijd met randanimatie, ook volledig in het thema van de roaring twenties. Dit wordt het hoogtepunt van het roaring twenties weekend. Voor kaarten en meer info over vrijdag en zaterdag kan je hier terecht. Op zondag 14 november sluiten we af met de 5de editie van onze KSA-quiz. Het wordt er een met koffie en taart in de namiddag. Je leest er hier meer over.

KSA-wandelingen: februari en maart 2022

Gedurende deze maanden voorzien we jullie van een reeks mooie wandelingen langsheen locaties die een bijzondere betekenis hebben voor de KSA. Op regelmatige tijdsstippen in die periode zullen we ons lokaal omtoveren tot een stapperscafé. Meer info zal hier verschijnen.

Bondsfeest: 23 en 24 april 2022

Alle KSA’ers werken samen aan één grote voorstelling: het bondsfeest. We kunnen al verklappen dat de voorstelling ‘De gouden gamel’ zal heten en dat ze boordevol flauwe moppen en toffe dansjes zal zitten. Lees er hier meer over

Spaarkaart

Ben je van plan om alle activiteiten bij te wonen? Dan hebben wij voor jou een stempelkaart. Op elk evenement kan je een stempel verkrijgen. Heb je alle stempels verzameld? Dan krijg je op het einde van het jaar een unieke T-shirt als aandenken aan dit feestjaar!

Met dank aan onze sponsors!
Uit sympathie: SK Opbrakel – Frituur ’t Verschil – Kapsalon Capricio – Juwelier Van Den Bossche – BVBA Begrafenissen Stefaan – Restaurant Eekeveld – AVEVE – Bij Jo – Thomas William BVBA – Fu Hao Garden – 4office BV – Fietsen Rudy Brusselmans