Laden Evenementen

Op zoek naar je groepsagenda?


Typ in de zoekfilters je datum en groepsnaam in. Je krijgt vervolgens een lijst te zien die bij jouw groep aansluit.

« Alle Evenementen

KSA Quiz

5 februari

Joepie, de 5de editie van de KSA-quiz komt eraan! Dat staat garant voor quizplezier zowel voor de ervaren als voor de occasionele quizzer. Al zal deze versie er iets anders uitzien dan andere jaren…

WIE?

Omdat er nog altijd een klein vervelend beestje de ronde doet, halveren wij dit jaar het aantal ploegjes dat kan deelnemen tot 15. Dit stelt ons in staat om iedereen op een veilige manier te ontvangen. Als gevolg daarvan geven we graag voorrang aan ons trouwste publiek. Dat betekent dat de quiz enkel toegankelijk is voor KSA-leden, oud-leden, ouders van leden, sympathisanten en leden van andere jeugdbewegingen. We zijn ervan overtuigd dat dit de amusementswaarde van de quiz ten goed zal komen. Een ploegje bestaat nog steeds uit 4 deelnemers.

WAAR EN WANNEER?

De quiz gaat door in de turnzaal van het schooltje Sint-Augustinus Brakel (Driehoekstraat 42a, 9660 Brakel). Parkeren doe je best op parking Tirse (Tirse, 9660 Brakel). De quiz gaat door op vrijdag 5 februari 2020. De deuren gaan open om 19u30 en de eerste vraag wordt gesteld om 20u00.

HOE INSCHRIJVEN?

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar quiz@ksabrakel.be. Via dat mailtje laat je ons de naam van jouw ploeg en een contactpersoon (+telefoonnummer) weten. De inschrijving is in orde zodra het inschrijvingsgeld ter waarde van €16 met vermelding van de ploegnaam overgeschreven is op ons rekeningnummer BE07 7995 1941 2366. De volgorde van inschrijven zal de plaats in de zaal bepalen. In het geval dat de quiz niet kan doorgaan, wordt het inschrijvingsgeld integraal teruggestort.

Voor volgende groepen:

  • Roodkapjes & Leeuwkes
  • Pagadders
  • Jongknapen
  • Knapen
  • Jonghernieuwers
  • Ouders
  • Sympathisanten

Locatie

Sint-Augustinus Brakel
Driehoekstraat 42a
Brakel, Oost-Vlaanderen België
+ Google Maps